SadistruH

Dünya Keranesinde Bakire Değilsin Tecavüz Edenler Var
 
Metalin SadistiAnasayfaGaleriKayıt OlGiriş yap
Sayfayı FaceBook'ta Paylaş
Similar topics
Menü
(140 Grup)

En son konular
» Lacrimosa Biyografi
Çarş. Şub. 16, 2011 9:03 am tarafından filth

» Haluk Levent - Karagöz Ve Hacivat Albüm Kritik
Ptsi Şub. 14, 2011 1:19 pm tarafından deli kızın donu

» Cradle of Filth Meraklılarına
Ptsi Şub. 14, 2011 1:08 pm tarafından deli kızın donu

» Sokak Sayfası Açıldı
Ptsi Ocak 24, 2011 12:40 pm tarafından deli kızın donu

» tarihi işkence aletleri
Çarş. Ekim 06, 2010 5:56 am tarafından Jade

» Ozzy Osbourne İstanbul Konseri
Perş. Eyl. 30, 2010 12:53 am tarafından deli kızın donu

» Lamb Of God - Walk With Me İn Hell Şarkı Sözü Türkçe
Perş. Eyl. 30, 2010 12:52 am tarafından deli kızın donu

» Lityum
Perş. Tem. 29, 2010 10:05 am tarafından deli kızın donu

» Kurban
Perş. Tem. 29, 2010 9:54 am tarafından deli kızın donu

Galeriler
 
 
Yabancı Gruplar
Yerli Gruplar
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma

Paylaş | 
 

 Lacuna Coil Biyografi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Jade
ModeratöR
ModeratöR
avatar

Mesaj Sayısı : 718
Yaş : 28
Kayıt tarihi : 11/12/07

MesajKonu: Lacuna Coil Biyografi   Çarş. Ara. 12, 2007 8:07 am

Lacuna Coil, 1994 yılında Milan, İtalya'da kurulmuş bir Metal- Alternative rock - Hard rock grubudur.Önceki adları Sleep of Right ve Ethereal olan grubun üyelerine göre, onların etkilendikleri gruplar Paradise Lost, Tiamat, Anathema, Septic Flesh, Type O Negative, My Dying Bride, Imago Mortis, Depeche Mode ve In Flames'dir.
Grup üyeleri
   * Cristina Scabbia - Kadın vokal (Alto)
   * Andrea Ferro - Erkek vokal (Tenor) ve klavye
   * Cristiano Migliore - Gitar
   * Marco "Maus" Biazzi - Gitar
   * Marco Coti Zelati - Bas gitar ve klavye
   * Cristiano "Criz" Mozzatti - Bateri

Diskografi
   * Ethereal (demo) (1996)
   * Lacuna Coil (EP) (1998)
   * In a Reverie (1999)
   * Halflife (EP) (2000)
   * Unleashead Memories (2001)
   * Heaven's a Lie (2002)
   * Comalies (2002)
   * Swamped (2004)
   * Our Truth (2006)
   * Karmacode (2006)


En Kaliteli Antalya Escort Bayan İlan Sitesi Escant
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
LiLy
Yeni Sadist
Yeni Sadist
avatar

Mesaj Sayısı : 20
Yaş : 24
Nerden : Bulutların üstü..
Kayıt tarihi : 16/07/08

MesajKonu: Geri: Lacuna Coil Biyografi   Çarş. Tem. 16, 2008 1:53 pm

İmzaamdanda anlaşılacağı gbi Lacuna coiL fanıyım ,)

Swamped full tavsiyemdir dinleyimderim.

tek şarkı olarak Cold vazgeçilmezimdir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Midnightgirl
ModeratöR
ModeratöR
avatar

Mesaj Sayısı : 283
Yaş : 23
meslek : Öğrenciyim,bitkinim...
Kayıt tarihi : 14/08/08

MesajKonu: Geri: Lacuna Coil Biyografi   Perş. Ağus. 28, 2008 4:25 am

Lacuna her zaman çok iyi Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Lacuna Coil Biyografi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Raziel Biyografi
» gerard way

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SadistruH :: Kings of Metal :: Lacuna Coil-
Buraya geçin: